Hvordan Fikse Feil i Windows-registeret

Hand over keyboard

Feil i Windows-registeret skaper mange problemer i en datamaskin. Programmer tar en evighet å starte og lukke, oppstartstiden øker og PCen blir generelt tregere. Disse ytelsesproblemene kan også ha med andre systemfeil å gjøre, men i de aller fleste tilfeller er de forårsaket av feil i Windows registeret.

Hvordan reparere Windowsregisteret

Heldigvis for oss kan Windowsregisteret bli enkelt bli reparert med et program fra selskapet Piriform, kalt CCleaner. CCleaner kan lastes ned herifra (GRATIS). Dette er det aller beste programmet på markedet for å fikse Windowsregisteret (i tillegg er det helt gratis). Hvis du har tenkt til å gjøre en ordentlig rengjøring på PCen din anbefales det at du avinstallerer programmer før du gjør dette. Ettersom avinstallasjon er ofte hovedårsaken til feil i registeret.

Hvordan rense registeret med CCleaner:

  1. I CCleaner, klikk på ikonet kalt "registry" i menyen til venstre.
  2. Klikk "Scan for Issues", CCleaner vil da begynne å skanne etter feil i registeret. Når skannen er ferdig vil programmet gi deg en liste med potensielle feil.
  3. Når CCleaner er ferdig med å skanne har du muligheten til å se over hele listen etter problemer, men dette er ikke nødvendig og bare for avanserte brukere.
  4. Klikk deretter på "Fix selected issues" for å reparere registeret.
  5. Du vil nå bli spurt om du ønsker å lage en backup av registeret ditt, her anbefales det sterkt at du gjør dette. Fordi at selv om CCleaner ikke er laget for å ødelegge hele registeret, kan det forekomme.
  6. Deretter vil CCleaner spørre om du ønsker å reparere registeret en feil etter en annen. Dette kan du dersom du er en avansert bruker, men vi anbefaler at de aller fleste bare klikker "Fix selected issues".

Gratulerer du har nå reparert hele registeret ditt, men Windowsregisteret er bare en av flere ting som sakker ned systemet ditt. Er du ute etter en ordetlig høstrengjøring burde du sjekke guiden fikse treg pc.

Legg igjen en kommentar!

Gutts.no er driftet av Tomdesign