Tips Til Enkle Drikkeleker!

Drikkeleker

Et vors kan gjerne bli litt kleint, da er det gjerne kjekt med en drikkelek for å lette på stemningen! Nedenfor finner du tre enkle drikkeleker som ikke krever noen form for utstyr. God fylla!

FLIPP, DRIKK ELLER STRIPP!

Spillet er best med 3 til 5 personer. Reglene er enkle. Flipp en mynt, og mens det er i luften, roper den som flippet mynten enten kron eller mynt. Hvis du gjetter riktig sender du mynten til nestemann. Hvis du gjetter feil, tar man enten av ett klesplagg, eller en shot. Man kan ikke strippe/shotte mer enn to ganger på rad. Spillet er slutt når en person sitter helt naken.

EN ØL HVERT 10ENDE

Se for deg at du er på en fest hvor det eneste kravet for å slippe inn er at alle må ha drukket opp en hel øl hvert tiende minutt. Det kan bli litt av en fest, eller hva? Spillet er slutt etter en og en halv time.

JEG HAR ALDRI

En person starter med å si noe han aldri har gjort. «Jeg har aldri hatt utendørs sex». Deretter skal alle de som HAR hatt utendørs sex ta seg en stor slurk av det de drikker, evt. en shot. Leken fortsetter så lenge som helst.

Vi har tidligere skrevet om Beer Pong – Les mer her!

One Comment

  1. Jens Moen sier:

    Konge drikkeleker! Skal ha fest idag, og dette var akkuratt det jeg trengte!:) Tusen takk!

    Svar

Legg igjen en kommentar!

Gutts.no er driftet av Tomdesign