Gadgets til bilen

Rånebilen, den ombygde 240-en, den styla Civic`en, den senka M3`en eller den frekke Sierra`en. Alle biler som for lengst har gått ut av produksjon, men som har et fotfeste hos de fleste rånere, selv i dag.

I Bærum kan det hende gutta ruller med Tesla`en og Jaguaren, men skikkelig rånegutter vet at det ikke er det som gjelder. Her skal intet ferdigmontert anlegg ljome ut over de nattlige landeveier, her er det sub-woofer og 12 tommers basskasser som gjelder.

De største rånermiljøene finner vi i tettsteder som Jessheim og Åsane, men du kan like godt starte å finne gadgets til din bil, for nå skal det meste foregå i bil.

Blings til frontruta

I frontruta er vi vant med terninger og juletrær, men her er det om å gjøre å tenke nytt. Mange liker å kjøre på med et navneskilt eller et som oppfordrer til å ta en kaffe, men husk, det må ikke være i veien for sikten.

Gadgets i dashbordet

En beholder til mobilen er noe mange sjåfører skulle hatt. En mobil som er koblet fast er tryggere og enklere å håndtere, spesielt når mobil-tasting er helt forbudt under kjøring.

Stemningslys er en annen ting. Disse kan kobles alle steder der det er USB uttak og gi en kul stemning i fest-doningen. Lys må ikke forstyrre kjøring, så sett dette på når dere ragger på parkeringen.

Ekstra under panseret

Noe ekstra godsaker må til under panseret også. Enkelt er det å chippe en bil. Vil du få den røffe Audi QA4 litt sprekere, så chip den opp ca. 130 % ved å programmere styreenheten. Husk at større motor og dreiemoment setter krav til mer robust bil, sjekk her om du kan trim-chippe bilen.

Et KN-filter til bobla di kan justere opp effekt og hestekrefter som rumler skikkelig. Monter større forgasser og kamaksel, og du har snart en sint golf.

Drive-in-kino

Det har blitt populært med drive-in-kino, et konsept som var populært på 50 -og 60-tallet. Den gang var det helt andre grunner til populariteten enn i dag, da alle må holde avstand i sosiale situasjoner.

Til drive-in-kino trenger manen FM-radio, og man vil få opplyst om hvilket fm-bånd lyden spilles av på. EN rånebil har garantert FM-radio montert, og da er det bare å finne fram popcornet og colaen.

Gadgets og råning hører sammen. Du har kanskje noen triks i ermet selv, men hadde du heller lyst å installere deg i sofaen, kan du lese denne og flere lignende artikler her.