Om blogg

Dette er en side der vi kommer til å snakke om en rekke ulike tema og vi er sikre på at du kommer til å finne noe som du finner svært interessert. Vi på denne siden er enormt opptatt av teknologi, men vi er også utrolig opptatt av ulike produkter, musikk og råd. Dette gjør at det du finner på denne siden kan være utrolig nyansert og ikke nødvendigvis relatert til den forrige artikkelen.

Vi liker å tenke på oss selv som litt blanda drops!

Vi er også veldig interessert i biler og motorer, noe du kan lese mye om på denne siden her. Det å ha en ordentlig bil er noe vi tror alle setter pris på, så fokuset på dette er ganske stort.

Målet er å formidle bilglede. Denne gleden og entusiasmen kan i like stor grad være en 32 år gammel Fiat med store rustproblemer eller en pickup som kan få den mest innbitte miljømotstander til å utvikle elveblest – som det å kjøre en supersportbil på bane. Hos oss finner du begge deler.

Det du også kommer til å finne informasjon om er eventer og festivaler. Det finnes en rekke ulike festivaler innenfor ulike kategorier og vårt fokus på dette er stort. Vi er sikre på at du kommer til å finne en festival du liker. Et event handler like mye om å lage en perfekt ramme og innhold til eksempelvis et fagseminar, en konferanse, interne arrangementer og ulike kundearrangement. Et event skal trigge alle sanser og skape en følelse av felleskap for deltagerne. Når deltakerne opplever en positiv stemning øker også kreativiteten og inspirasjonen. Dette kan man dra nytte av når man er tilbake til hverdagen, på kontoret.

Aktiviteter hjemme

Noe vi liker å informere om er hvordan folk kan underholdes i sitt eget hjem. Derfor skriver vi ofte om ting vi kommer på som folk bør prøve hjemme. Dette er et tema vi kommer til å oppdatere deg på!

Aktiviteter ute

Det er jo selvsagt at en rekke festivaler, møter, eventer og aktiviteter finner sted utenfor hjemmet og fokus vil også være på dette. Vi liker tanken på at man kan gjøre ting hjemme, men også prøve å komme seg ut så mye som mulig.

Dette var nok en introduksjon som var litt overalt, men det er jo sånn denne bloggen kommer til å være. Du får litt av alt, en smakebit av alt vi liker. Forhåpentligvis er det noe du liker også. Så igjen, velkommen til denne siden!