Underholdning hjemmefra

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal finne på når man er hjemme, spesielt kanskje om det er helligdager, du ikke er på jobb eller du bare kjeder deg. Derfor skal vi komme med noen tips i denne artikkelen til hva du kan underholde deg selv med.

Lydbok

Noe som er spennende med lydbok er at du kan gjøre andre ting mens du hører på lydbok. Dette gjør at du kan underholde deg selv mens du for eksempel rydder i huset, strikker eller gjør andre ting som går litt automatisk. Hvorfor ikke prøve deg på et abonnement på for eksempel Fabel, Scribd, Audible eller Storytel? De fleste av disse har en gratis prøveperiode som det er fint å prøve ut for å se om det er noe for deg.

Podcast

Det er nesten det samme som lydbok, kanskje litt lettere å følge med på. Det som er så spennende med podcast er at det finnes så mange å velge i, og du kan godt velge noen som er litt kortere. De aller fleste podcaster pleier å være gratis, så det er absolutt en fordel.

Rydd i gamle ting

Dette høre jo i utgangspunktet ganske kjedelig ut, men det er faktisk utrolig fint og spennende. Dette gjør at du kan tenke tilbake på dine ungdomstider eller se bilder som er litt kleine. Det som er så gøy med dette er at tiden flyr. Det fører også til at du ofte sender bilder eller ringer folk du hang med før for å fortelle om hva du fant. Dette er også en underholdning i seg selv, selv om det også er en måte å rydde på.

En annen måte å rydde på er jo å gå igjennom gamle konsoller og spill. Det finnes ganske mange av oss som har en Nintendo, Playstation, Xbox eller Gameboy liggende. Kanskje du finner ut at du skal spille et av spillene du spilte når du var yngre?

Skriv brev

Alle vet jo hvor gøy det er å få post. Så hvorfor ikke skriv et brev til noen du kjenner? Hvis du ikke er helt klar for det så kan du jo også sende ut litt kort og litt forskjellig. Det å få post er alltid fantastisk.

Musikk

Finn ut hva som er trendy innenfor musikk og hør på dette. Dette er en måte å bli kjent med hva som er kult og kanskje du finner en ny sang du elsker? Det er jo også selvsagt mulig å høre på gammel musikk som du har minner med. Det å høre på musikk og synge med er faktisk utrolig sunt og ganske underholdende. Kanskje du skal ta med deg noen venner på karaoke? Det å bare utfordre seg selv på slike ting kan være svært underholdende i seg selv.

Dette var bare noen tips til hvordan du kan underholde deg selv hjemme. Har du noen andre tips som du tenker folk bør vite om? Da er det jo bare å si i fra, vi tar gjerne imot!